Conversia este un element-cheie în strategia dvs. de căutare plătită; la urma urmei, dacă nu transformați, într-adevăr, privitorii în cumpărători la o rată ridicată, pentru ce faceți publicitate?

Optimizarea ratei de conversie vă permite să maximizați fiecare cent din cheltuielile dvs. PPC, găsind acel loc dulce care convinge procentajul maxim al perspectivelor dvs. de a acționa.

Dar ce este o rată bună de conversie? Dacă atingeți deja deja ratele de conversie de 3%, 5% sau chiar 10%, este suficientă? Dar ce este o rată bună de conversie? În industrii, rata medie de conversie a paginilor de destinație a fost de 2,35%, dar cele mai bune 25% convertesc la 5,31% sau mai mult. În mod ideal, doriți să spargeți topul de 10% – acestea sunt paginile de destinație cu rate de conversie de 11,45% sau mai mari.

Am analizat recent mii de conturi Google Ads (anterior cunoscute sub numele de AdWords) cu o sumă anuală de 3 miliarde de dolari și am descoperit că unii agenți de publicitate convertesc la rate de două sau trei ori mai mari decât media. Doriți să fiți în medie, sau doriți ca contul dvs. să funcționeze exponențial mai bine decât alții din industria dvs.?

De asemenea, de luat în calcul faptul că rata de conversie diferă în funcție de industrie. De exemplu, industrii precum beauty și jocuri de noroc (cu platforme precum unibetcazino.com) au rate de conversie foarte mare, iar industrii precum parenting și comunicare au o rată de conversie mai mică.

Prin analiza acestei cantități masive de date privind paginile de destinație și ratele de conversie, am reușit să identificăm câteva trăsături comune ale paginilor de destinație de conversie de top. Ce au ei și nu aveți dvs.?

Credeți sau nu, nu există prea mult între voi și ratele de conversie duble sau triple pe care le vedeți astăzi. Dar modul în care veți ajunge acolo este în totalitate contrar înțelepciunii tipice de optimizare a ratei de conversie.

Optimizarea ratei de conversie: înțelepciunea convențională

Tot ce ați învățat despre optimizarea ratei de conversie este un pic cam așa: strălucitor și destul de pe suprafață, dar lipsit de substanță.

Cum o face toată lumea atât de greșit? În primul rând, dacă veți „cânta același cântec ca oricine altcineva”, nu puteți fi cu nimic mai mult decât media. Când toți acei guru predică aceleași optimizări și toți concurenții dvs. le ascultă, cum ar trebui să ieșiți în evidență?

Testul de optimizare a ratei de conversie clasice este „prostuț”

Doamnelor și domnilor, aceasta este povestea de optimizare a ratei conversiei. Odată, un guru de marketing a spus că este foarte important să-ți optimizezi site-ul. Aceștia au împărtășit un exemplu în care autorul a schimbat culoarea butonului, spațierea fonturilor sau imaginea. Da, și iată, rata de conversie a agentului de publicitate a crescut cu 2-7%.

Uimitor, nu? Nu, nu chiar.

Acestea sunt, într-adevăr, cele mai bune practici de testare A / B de bază, de tip A / B. Da, ar trebui să faceți aceste optimizări pe o bază continuă și probabil veți vedea creșteri mici, de o singură cifră, ale ratei de conversie, dar este puțin probabil să ajungeți în galeria de conversie de 10% sau mai mult.

La baza creșterii ratei de conversie stau foarte mult experimentele, așa că vă recomandăm să experimentați cât de mult posibil și să analizați rezultatele respective.